Weddenschappen

Wedden op sporten wordt steeds populairder, waarbij voetbal wedden voetbal nog steeds de favoriet is. Tennis, basketbal, darts en Formule 1 zijn ook heel erg in opkomst. Wedden op sport kan de wedstrijd meer beleving geven. Je kunt tegenwoordig heel makkelijk online wedden. Als je nog niet helemaal thuis bent in het online wedden online wedden, is voorbereiding wel belangrijk. Hier een aantal beginners tips.

Algemene beginners tips

  • Sluit niet gelijk een weddenschap af op de eerste website die voorbij komt. Zorg ervoor dat je eerst goed kijkt welke websites en bookmakers er zijn en maak gebruik van quoteringen
  • Combineer niet gelijk een hoop wedstrijden / weddenschappen bij elkaar, omdat je daardoor denkt meer geld te kunnen verdienen. Vaak als 1 weddenschap niet goed is, ben je al je inzet alweer kwijt
  • Verdiep je in de sport, kijk naar noteringen, ranglijsten en prestaties.

Wedden op handbal kan lastig zijn. Zeker als je niet echt bekend bent met de sport en de regels handbal regels, dan kan het best een opgave zijn. Er gebeurt tijdens een wedstrijd zoveel en als je niet al een aantal keer een wedstrijd hebt gezien, dan wordt het helemaal pittig om dan een goede voorspelling / weddenschap te doen.

Ook voor handbal geldt dat het belangrijk is om je in te lezen in de verschillende teams, uitslagen handbal uitslagen en ontwikkelingen.

Bij handbal weddenschappen heb je ook de keuze om een weddenschap online af te sluiten of om ter plaatse voor de wedstrijd een weddenschap aan te gaan. Het maakt de wedstrijd een stuk spannender!

Op welke onderdelen kan men wedden

  • de wedstrijd
  • de eerste helft
  • toernooi
  • toekomstige wedstrijden
  • over / under
  • handicap

Wedden op een wedstrijd is de weddenschap die het meeste afgesloten wordt. Je kiest het team dat jij denk dat gaat winnen en op dat team zet je een bepaald geldbedrag.

Wedden op de eerste helft betekent dat je voorspelt wat de score aan het einde van de eerste helft gaat zijn.

Kies je ervoor om te wedden op een toernooi, dan is het belangrijk dat je je meer verdiept hebt in de deelnemende teams. Je zet geld in op het team wat het toernooi uiteindelijk gaat winnen.

Je kunt al van te voren een weddenschap afsluiten op een wedstrijd die mogelijk pas weken later gespeeld gaat worden. Je kunt dan kiezen of je geld inzet op het team dat gaat winnen of dat je de uitslag van de wedstrijd voorspelt.

Over / under betekent dat de bookmaker van te voren bij elk team inzet op een bepaald aantal doelpunten tijdens die wedstrijd. Jij kunt dan aangeven of het er meer of minder gaan zijn.

Wedden met een handicap klinkt heel ingewikkeld, maar het komt er eigenlijk op neer, dat de bookmaker van te voren een aantal doelpunten toewijst aan een wedstrijd. Dit kunnen doelpunten in de plus zijn of doelpunten in de min. Dus zeg bijvoorbeeld dat de bookmaker een handicap aanwijst van + 3. Deze hoeveelheid wordt dan opgeteld bij het aantal doelpunten waar jij op in hebt gezet. Als dan het team het totaal aantal doelpunten scoort dan win je.

Hetzelfde geldt als de bookmaker zegt -2. Dan worden er twee punten afgetrokken van het aantal wat je hebt opgegeven. Komt het dan overeen met het aantal doelpunten wat tijdens de wedstrijd is gemaakt, dan heb je gewonnen.

Dus geniet van een weddenschap, maar weet waar je aan begint.